Probabilitatea ca reactoarele 3 și 4 să fie construite cu companii asiatice este foarte mare

961
Probabilitatea ca reactoarele 3 și 4 să fie construite cu companii asiatice este foarte mare - cernavoda980551001332834933-1354710149.jpg

Articole de la același autor

Probabilitatea ca reactoarele nucleare 3 și 4 ale centralei din Cernavodă să fie construite cu companii asiatice este foarte mare, potrivit secretarului de stat în Ministerul Economiei Rodin Traicu, anunță Mediafax: "Probabilitatea (construcției celor două reactoare cu parteneri din Asia - n.r.) este foarte mare".


Potrivit acestuia, România îndeplinește în acest moment toate cerințele cerute de investitori privind predictibilitatea derulării proiectelor, întrucât Guvernul de la București a adoptat toate reglementările legislative cerute de Comisia Europeană. "România a adoptat pachetul trei pe energie, care transpune directivele europene. Asta face ca orice investiție în România să fie la fel de predictibilă ca în orice altă țară europeană. Între timp s-a întâmplat ceva în bine. (…) Un investitor nu vine pe încredere, ci pe baza unui «business plan». Dacă legislația este unică, europeană, condițiile de aici sunt absolut identice cu cele din alte țări", a spus Traicu, citat de Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4438 secunde