Producătorii din sectorul vitivinicol își primesc banii. Află de când

60
Producătorii din sectorul vitivinicol își primesc banii. Află de când - struguri1-1380872533.jpg

Articole de la același autor

Pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a fost publicată Hotărârea privind modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 1228/2008 privind stabilirea modului de acordare a sprijinului financiar comunitar producătorilor din sectorul vitivinicol. 
Potrivit acesteia, plata aferentă măsurilor pentru care se acordă sprijin financiar comunitar se efectuează începând cu data de 16 octombrie 2013: "Sprijinul aferent măsurilor prevăzute la art. 2 se asigură de la bugetul de stat (…). Plata aferentă acestor măsuri se efectuează începând cu data de 16 octombrie 2013".




Potrivit art. 2, în rândul măsurilor pentru care se acordă sprijin financiar comunitar producătorilor din sectorul vitivinicol se numără: promovarea pe piețele țărilor terțe a vinurilor cu denumire de origine protejată, indicație geografică protejata sau a vinurilor pentru care se indica soiul; restructurarea și reconversia podgoriilor de viță de vie cu soiuri nobile pentru struguri de vin; asigurarea recoltei de struguri de către producătorii din sectorul vitivinicol; folosirea mustului de struguri concentrat pentru ridicarea tăriei alcoolice a produselor vitivinicole; investiții pentru dezvoltarea sectorului vitivinicol.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Economie : Euro pierde teren!
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Economie : Cursul a coborât sub 4,43 lei/euro!
Pagina a fost generata in 2.6259 secunde