Programul "Prima casă": crește plafonul de garantare la cumpărarea locuințelor ANL

93
1
Programul

Articole de la același autor

Printr-o hotărâre adoptată la ultima ședință de guvern, se suplimentează plafonul de garantare destinat achiziției de locuințe construite prin ANL cu 200 milioane lei, astfel încât plafonul de garantare pentru locuințele construite prin ANL ajunge la 500 milioane lei, din totalul plafonului suplimentar de 1,2 miliarde lei, aferent locuințelor achiziționate prin Programul "Prima casă". În vederea rezolvării problemei locuirii, pentru segmentul de populație constituit din tinerii aflați la începutul carierei, achiziția unei locuințe în proprietate sau închirierea unei locuințe în condițiile pieței, se derulează prin ANL. 


Finanțarea Programului de construcție de locuințe pentru tineri s-a realizat și se realizează din surse ale bugetului de stat. Sumele obținute din vânzarea locuințelor către chiriași se prevăd a fi acumulate de ANL și utilizate pentru finanțarea unor noi locuințe pentru tineri. Pentru a crea condiții în aplicarea strategiei de dezvoltare a Programului de construcție de locuințe pentru tineri, cu posibilitatea de cumpărare de către chiriași după un an de închiriere neîntreruptă, se are în vedere integrarea în acest program a acestor locuințe.


Comentează știrea

EjjcuLLvXBIvjIecpu
18 august 2013
ZdtIpXxhrWfMsd

KJMV8u obfryyujsiqd, [url=http://hxicradqfdfl.com/]hxicradqfdfl[/url], [link=http://espkmdtvyghn.com/]espkmdtvyghn[/link], http://hjcrdacamnnc.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4672 secunde