Programul Rabla ar putea demara la sfârșitul lunii

296
Programul Rabla ar putea demara la sfârșitul lunii - programulrabla2011-1330698627.jpg

Articole de la același autor

Programul Rabla ar putea demara la sfârșitul lunii martie, după ce vor fi definitivate listele centrelor REMAT partenere și dealerilor auto care și-au exprimat intenția de a participa la sesiunea din 2012, a declarat, astăzi, László Borbély, ministrul Mediului și Pădurilor.

"A fost o discuție în ceea ce privește bugetul Fondului de Mediu și pe care am clarificat-o, sper. E vorba de a avea inventarul acelor REMAT-uri care vor fi partenere și imediat după ce vom avea această listă, dar și a dealerilor care vor participa, sper să demarăm programul la sfârșitul lunii martie. Este un program pe care lumea îl așteaptă. A fost și este un program de succes și, evident că interesul nostru este de a scoate din circulație mașinile uzate și de a da șansa cetățenilor de a cumpăra mașini noi", a afirmat Borbely, citat de Agerpres.

Față de anul trecut se pare că nu vor exista schimbări, în sensul că fiecare cetățean primește un voucher de 3.800 de lei pentru fiecare mașină casată, dar poate preda REMAT-urilor până la trei mașini.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3264 secunde