Programul RABLA LOCAL: 5.000 de autovehicule vor fi casate la Constanța

482
Programul RABLA LOCAL:  5.000 de autovehicule vor fi casate la Constanța - mme0nmu0n2i5ntjhodblmmm5zjgxzthk-1682092840.jpg

Articole de la același autor

Edilul Constanței, Vergil Chițac a anunțat vineri, pe pagina sa de Facebook că “municipiul Constanța a depus cererea de finanțare pentru casarea a 5.000 de autovehicule în programul Rabla Local derulat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Iar banii îi vom primi, sunt garantați, având în vedere că avem numărul de ordine 14, iar atribuirea se face pe sistemul „primul venit, primul servit”, a scris primarul Constanței.


Sunt 12 milioane de lei din finanțare nerambursabilă, la care se adăugă încă 3 milioane de la bugetul local. “Un total de 15 milioane de lei, destinat radierii și casării a 5.000 de autovehicule, pentru care proprietarii vor primi în cont câte 3.000 lei”, a adăugat primarul Chițac.


Totodată, acesta a precizat că în momentul în care AFM anunță sesiunea de înscriere pentru beneficiarii persoane fizice, constănțenii vor fi îndrumați să se înscrie în program pe site-ul AFM, iar ulterior se vor încheia contractele de finanțare cu fiecare persoană în parte. După semnarea contractului, proprietarii vor preda autovehiculul la colectorii autorizați conform legii, apoi îl vor radia din circulație și din rolul fiscal. La final, vor primi cei 3.000 lei.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3191 secunde