Proiect de OUG pentru sprijinirea întreprinzătorilor tineri

304
Premierul Emil Boc a participat la consultarea publică a proiectului de ordonanță de urgență privind stimularea înființării și dezvoltării de micro-întreprinderi de către întreprinzătorii tineri. "Contăm pe spiritul antreprenorial al tinerilor, contăm pe tineri, contăm pe capacitatea tinerilor de inovare și de a dezvoltarea o afacere. În acest sens am propus un proiect de inspirație europeană, care se regăsește în întreaga Europă, și anume de a sprijini, prin modalități legale și financiare tinerii până în 35 de ani pentru a dezvolta afaceri în cadrul unui program mai amplu de sprijinire a mediului de afaceri, de susținere a activității economice și de dezvoltare a României" – a declarat primul ministru.
Odată cu ordonanța de urgență vor fi adoptate și normele de aplicare. Actele normative urmează să fie aprobate cel mai probabil la următoarea ședință de guvern.
La nivelul garanțiilor de stat, programul de sprijinire a tinerilor are alocate în jur de 100 milioane de euro: 20 milioane de euro pentru 2010 și 80 de milioane pentru 2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Octombrie 2010
Stire din Economie : Grevă cu tobe, fluiere și vuvuzelele
Pagina a fost generata in 1.8068 secunde