Proiecte de 357 milioane euro pentru alimentarea cu apă

124
Proiecte de 357 milioane euro pentru alimentarea cu apă - proiectede357milioaneeuropentrua-1615999378.jpg
Două investiții majore, în valoare totală de peste 357 milioane euro au fost aprobate de Comisia Europeană, în scopul extinderii și modernizării sistemelor de alimentare cu apă și tratare a apelor uzate în județele Satu Mare și Brăila. Grație acestor investiții din fonduri europene vor beneficia de apă și canalizare 247.742 persoane din cele două județe.

În actuala perioadă de programare, prin Programul Operațional Infrastructură Mare au fost semnate 24 proiecte noi, în valoare totală de 4,44 miliarde euro pentru extinderea și modernizarea rețelelor de apă și apă uzată. În urma implementării lor, peste 4,2 milioane persoane vor avea acces la servicii de apă potabilă la standarde europene. În același timp, de rețelele de canalizare extinse și îmbunătățite vor beneficia 5,1 milioane locuitori.

Totodată, alte 21 proiecte noi cu o valoare estimată de 4,2 miliarde euro se află în diferite stadii de pregătire, cele mai avansate fiind proiectele regionale Teleorman, Tulcea, Călărași și Vaslui.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2455 secunde