Promovarea produselor alimentare românești la Bruxelles

290
Promovarea produselor alimentare românești la Bruxelles - promovareaproduselor-1468600579.jpg

Articole de la același autor

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, participă la Bruxelles, în 15 și 18 iulie 2016, la sediul Reprezentanței Permanente a României, la două evenimente de promovare a produselor alimentare românești.

Țara noastră are o tradiție culinară bogată, vinuri de calitate foarte bună și a înregistrat recent produse cu denumire de origine protejată (DOP) și indicație geografică protejată (IGP). Ministerul dorește să le facă cunoscute și la nivel internațional. Pentru aceasta, evenimentele organizate la Bruxelles au ca scop promovarea produselor românești în rândul omologilor din Reprezentanțele Permanente și din Comisia Europeană, precum și în rândul românilor din instituțiile europene.

"Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) sprijină Reprezentanța Permanentă a României la Bruxelles prin punerea la dispoziție a experților care vor asigura prezentarea de produse alimentare reprezentative și de vinuri, alături de materiale promoționale de la companiile producătoare care doresc să se implice în acest demers. Produsele noastre sunt de o calitate foarte bună și trebuie să le facem cunoscute. Totodată, doresc să îi îndemn pe cât mai mulți să identifice și alte produse pentru care să aplice în vederea obținerii protecției la nivel european", a afirmat ministrul Achim Irimescu.

De asemenea, ministrul a reiterat faptul că toți producătorii care intenționează să aplice pentru obținerea protecțiilor la nivel european se pot baza pe sprijinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, asigurându-i de totala sa deschidere și implicare în acest demers.

La cele două evenimente sunt așteptați peste 200 de participanți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Iulie 2016
Stire din Economie : Leul a caștigat împotriva tuturor
Vineri, 15 Iulie 2016
Stire din Economie : Dolarul a pierdut 1,29 bani
Joi, 14 Iulie 2016
Stire din Economie : Dolarul a pierdut 1,63 bani
Pagina a fost generata in 1.1147 secunde