Pulsul economiei

86
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1509382025.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 15 noiembrie 2017, ANAT organizează o conferință pe teme de fiscalitate pentru agențiile de turism. Reputați experți în fiscalitate vor prezenta în detaliu avantajele și dezavantajele trecerii la contabilitatea specială pentru agențiile de turism, ajutându-le să aleagă calea potrivită.

x x x

Banca centrală suedeză analizează avantajele și dezavantajele adoptării monedei virtuale e-coroane. Gradul de utilizare a numerarului în Suedia a scăzut dramatic, reprezentând doar 1,4% din plăți. Decizia va fi luată până la sfârșitul anului 2019.

x x x

Economia Statelor Unite a înregistrat o creștere anualizată de 3% în trimestrul al treilea din 2017, mai mare față de așteptări. În timestul al doilea, creșterea produsului intern brut a fost de 3,1%.

x x x

Site-urile de rezervare a hotelurilor vor fi examinate de către observatorul britanic de concurență, pentru a vedea dacă consumatorii sunt induși în eroare de către acestea.

Autoritatea pentru concurență și piețe este preocupată de faptul că, în loc să ajute consumatorii, site-urile ar putea să le facă alegerea mai dificilă.

Autoritatea a declarat că este "îngrijorată de claritatea, acuratețea și prezentarea informațiilor despre site-uri". Ancheta va examina domenii cum ar fi taxele ascunse, rezultatele căutării și revendicările de discount-uri. Printre site-urile principale de rezervare se numără: Expedia și Booking.com.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Economie : Confiscare extinsă pentru evazioniști
Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Economie : Furtuna  a provocat accidente pe mare
Pagina a fost generata in 0.8459 secunde