Pulsul economiei

186
Pulsul economiei - pululeconomiei-1542302416.jpg

Articole de la același autor

În primele nouă luni ale anului 2018 comparativ cu perioada similară din 2017, cifra de afaceri din comerțul en-gros și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie brută, a crescut cu 6,9%. Evoluția s-a datorat: creșterilor înregistrate în comerțul cu motociclete, piese și accesorii aferente; întreținerea și repararea motocicletelor (+31,4%), comerțul cu autovehicule (+15,0%) și la activitățile provenite din comerțul cu piese și accesorii pentru autovehicule (+1,2%). Scăderi au înregistrat activitățile de întreținere și repararea autovehiculelor (-12,1%).

x x x

Activitatea de servicii de piață prestate populației, serie brută, în a înregistrat o creștere cu 5,6% a cifrei de afaceri, în primele nouă luni ale anului 2018 comparativ cu perioada similară din 2017. Evoluția s-a datorat creșterilor înregistrate de: serviciile de coafură și alte

activități de înfrumusețare (+7,9%), activitățile agențiilor turistice și tur-operatorilor (+6,0%), activitățile hotelurilor și restaurantelor (+5,9%), activitățile de jocuri de noroc și alte activități recreative (+4,3%). Activitățile de spălare și curățare (uscată) a articolelor textile și a produselor din blană au scăzut cu 2,3% .

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0563 secunde