Puterea discută strategia națională pentru dezvoltare durabilă a României

175
2
Puterea discută strategia națională pentru dezvoltare durabilă a României - puterea-1510503991.jpg

Articole de la același autor

Secretariatul general al Guvernului a anunțat începerea revizuirii strategiei naționale pentru dezvoltare durabilă a României. Astfel, marți, 14 noiembrie, începând cu ora 10, la Palatul Victoria, în prezența primului ministru Mihai Tudose, va avea loc evenimentul "Pentru un viitor sustenabil", prezidat de consilierul de stat László Borbély, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă.

În cadrul reuniunii, vor susține alocuțiuni președinții celor două camrere și cei doi viceprim-miniștri. La eveniment vor participa reprezentanți ai Parlamentului, Guvernului, mediului academic, mediului de afaceri, ai societății civile, instituții publice centrale și locale.

Trebuie precizat faptul că România și-a asumat responsabilitatea de a stabili cadrul național necesar pentru atingerea a 17 obiecte de dezvoltare durabilă, valabile pentru toate statele comunitare.

Sunt curios dacă, în cadrul acestui eveniment, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Mihai Tudose le vor explica românilor cum se poate realiza dezvoltarea durabilă fără investiții în infrastructura rutieră și feroviară, cu școli și spitale în paragină, fără avize sanitare și ISU, cu o legislație fiscală instabilă și imprevizibilă, cu atacuri la adresa Justiției, a investitorilor străini, a multinaționalelor și instituțiilor bancare. 

Comentează știrea

DODO
13 noiembrie 2017
abia acum ?

dupa un an isi dau seama ca trebuie sa priveasca in viitor ? va dati seama cu ce program au venit ? sau s-au lamurit de aberatiile lor si schimba macazul Oricum noi platim bilbele lor

Gigi
13 noiembrie 2017
Doi ratati !

Cand te uiti la ei , iti vine sa razi ! Odiosul si sinistra ... Doua legume toxice , doua gunoaie mioritice ... Unul a fost cacanar la casa modei , iar celalalt bagator de seama intr-un atelier mecanic ... Si-a spus inginer , desi nu cunoaste matematici , fizica , mecanica si utilaje din domeniu . Doua rapandule penale , mizerabile , gaunoase , troglodite , gata sa-si dea duhul , cu dintii infipti in gatul justitiei din patria noastra ! Doi popandai , gata sa se ascunda in vizuinile dantesti ...

Articole din aceeași secțiune

Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Comerțul auto-moto a luat viteză
Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 1,10 bani
Pagina a fost generata in 0.9655 secunde