Conducerea instituției financiare dă asigurări:

Ratele majorității clienților băncii Volksbank vor scădea

369
Conducerea băncii Volksbank dă asigurări tuturor clienților că nu vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru plata ratelor după implementarea celebrei Ordonanțe 50/2010, ci din contră. Oficialii băncii își invită clienții până pe data de 17 septembrie la sucursalele sau agențiile de unde și-au luat creditul pentru semnarea actului adițional impus de ordonanță și pentru a primi noul grafic de rambursare, modificat astfel încât să reflecte noile condiții contractuale.
"Ca urmare a implementării de către Volksbank a noilor cerințe legale, începând cel mai târziu cu prima dată de scadență anterioară zilei de 20 septembrie 2010, noile condiții contractuale vor fi aplicate tuturor clienților băncii, obligațiile de plată ale celor mai mulți dintre aceștia cunoscând chiar o ușoară descreștere", se arată într-un punct de vedere oficial al băncii în legătură cu aplicarea OUG 50.
Mai mult, directorul Direcției Managementul Rețelei, Cristian Radu, a anunțat deschiderea băncii de a discuta și analiza cu clienții toate nelămuririle și problemele pe care aceștia le întâmpină.
"Volksbank înțelege faptul că, în actuala conjunctură a pieței, mulți clienți își pun semne de întrebare legate de aplicarea OUG 50. Probabil că multe dintre aceste semne de întrebare sunt legate de temerile cu privire la modul în care aplicarea legii își va găsi răspuns în propriile bugete de cheltuieli familiale. Noi propunem însă soluții care determină chiar o reducere a costurilor totale ale creditului, nicidecum o majorare a acestora, soluții care vor fi aduse la cunoștința clienților.
Mai mult decât atât, așa cum a fost comunicat și în mass-media, pe data de 31 august, Volksbank a fost prima instituție financiară care s-a întâlnit într-un cadru oficial cu aproximativ o sută de reprezentanți ai cli-enților, ascultându-le doleanțele și asigurându-i de întreaga disponibilitate a băncii pentru a discuta și a găsi soluții optime.
Totodată, este foarte important pentru clienții noștri să înțeleagă că în niciun caz obligațiile lor de plată nu vor crește după această modificare, ci, dimpotrivă, marea majoritate a clienților va plăti chiar mai puțin decât înainte", a declarat Cristian Radu, reprezentantul Volksbank.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6618 secunde