Recepția de toamnă a economiei austriece în România

119
Recepția de toamnă a economiei austriece în România - receptiadetoamnaaustria-1504772768.jpg

Articole de la același autor

Secretarul de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Gabriel Gheorghe, a participat la evenimentul intitulat Recepția de toamnă a economiei austriece în România, organizat de Secția Comercială a Ambasadei Austriei la București.

Cu acest prilej, secretarul de stat a prezentat potențialul economic și investițional al României, măsurile guvernamentale recent inițiate pentru susținerea mediului de afaceri, precum și stadiul relațiilor economice bilaterale româno – austriece.

Totodată, au fost apreciate relațiile de colaborare instituțională dintre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Ministerul Științei, Cercetării și Economiei din Austria, prin mecanismul de consultări economice bilaterale, care, în anul 2016 a ajuns la cea de-a VII-a ediție.

Secretarul de stat Gabriel Gheorghe și-a exprimat dorința de consolidare și amplificare a investițiilor austriece în România, cât și de intensificare a schimburilor comerciale bilaterale, pentru echilibrarea dinamică a balanței comerciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 07 Septembrie 2017
Stire din Economie : Dolarul a cedat 1,55 bani
Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Economie : Eveniment organizat de CN ACN la Budapesta
Pagina a fost generata in 1.0627 secunde