Reguli speciale de acces pe Aeroportul Internaţional "Mihail Kogălniceanu" Constanţa

525
Reguli speciale de acces pe Aeroportul Internaţional

Articole de la același autor

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa este, la ora actuală, un imens şantier, însă, la finele lucrărilor, va beneficia de un terminal de pasageri la standarde occidentale, iar calitatea serviciilor oferite nu numai călătorilor, ci şi operatorilor aerieni va fi consistent îmbunătăţită. Până atunci, procesarea pasagerilor zborurilor comerciale se face respectând o serie de indicaţii.

Astfel, având în vedere că un număr mare de locuri de parcare este afectat de lucrările în curs, staţionarea autoturismelor însoţitorilor se face ţinând cont de situaţia existentă şi sub stricta îndrumare a personalului de securitate aeroportuară.

„Avem rugămintea ca staţionarea efectivă a autoturismelor să fie de o durată cât mai scurtă. Este interzisă lăsarea autoturismelor în zonele de staţionare sau în orice altă zonă din incinta aeroportului.

Accesul pietonal al pasagerilor pentru plecare se va realiza prin punctul de control (barieră), situat în partea stângă faţă de intrarea în aeroport, în baza talonului de îmbarcare.

Accesul este permis doar pasagerilor, excepţiile de la această regulă sunt părinţii/tutorele/împuterniciţii legali ai minorilor care vor călători neînsoţiţi, precum şi însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi şi a persoanelor cu mobilitate redusă.

Pentru a evita disconfortul suplimentar, vă rugăm să respectaţi indicaţiile personalului aeroportuar. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri provocate!”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0101 secunde