Remus Borza, amendat pentru discriminarea angajatelor gravide și mame de la Hidroelectrica

101
Remus Borza, amendat pentru discriminarea angajatelor gravide și mame de la Hidroelectrica - 5mainremusborzasm-1379515379.jpg

Articole recomandate

Președintele Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost amendat cu 10.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce a afirmat că societatea nu este una "de lăuze" și le-a numit pe angajatele mame "fătuci care au făcut copii pe bandă", transmite Mediafax.ro.

Decizia a fost luată de Colegiul director al CNCD, întrunit miercuri în ședință, cu unanimitate de voturi, potrivit unui comunicat al consiliului.

Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Adrian Borza, a fost reclamat la CNCD în luna iunie, de către Sindicatul Hidroelectrica - Hidrosind, pentru că ar fi concediat mai multe femei aflate în concediu prenatal sau pentru creșterea copilului doar pe "criteriul maternității".

În replică, Borza a declarat presei că "Hidroelectrica este o societate de producție, nu de lăuze", iar pe angajatele aflate în concediu prenatal sau de îngrijire a copilului le-a numit "fătuci care au făcut copii pe bandă rulantă și nu au mai dat de mulți ani pe la Hidroelectrica, plimbă aerul prin curtea instituției, pentru că sunt neveste și amante de șmecheri... ".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Iunie 2012
Stire din Economie : "Hidroelectrica" cere  insolvența
Pagina a fost generata in 0.615 secunde