Reparații majore anunțate de Sucursala Regională CF Constanța în Stația Lehliu

147
Reparații majore anunțate de Sucursala Regională CF Constanța în Stația Lehliu - x-lucrari-cfr-lehliu1-1689752499.jpg
Sucursala Regională CF Constanța a publicat pe platforma SEAP anunțul privind achiziția serviciilor de „Înlocuire echipamente celule CFR 1 – 2 110 kV STE Lehliu EDD (DDE și execuţie)”. Lucrarea constă în executarea lucrărilor de electrificare și înlocuire a echipamentelor primare şi a echipamentelor secundare (protecţii, panouri, dulapuri, cutii de cleme) aferente celulelor 110KV CFR1 şi CFR2, aflate în Staţia de transformare Lehliu. Prin realizarea investiției se vor asigura condițiile de stabilitate dinamică a rețelei de tracțiune electrică, precum și integrarea acestora în sistemul de telecontrol conform cu reglementările legale în vigoare și a prevederilor ATR. Executantul va întocmi și va depune, în numele entității contractante, documentația pentru obținerea ATR. Durata de executare este de maxim 180 de zile, de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor.

Valoarea estimată a contractului este 3.420.641,83 lei fără TVA, respectiv 4.070.563,77 lei cu TVA, conform notei de estimare a valorii contractului nr. 8/1/168/06.02.2023 elaborată în baza devizului general întocmit de proiectantul SC POWER DESIGN SRL.

Sursa de finanțare este bugetul de stat, conform Fila Program a Sucursalei Regionale CF Constanța, în conformitate cu alocația obiectivelor de investiții cu finanțare de la bugetul de stat pe anul 2023 repartizate pentru CN CF “CFR” SA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5506 secunde