În Constanța

Restructurarea Fiscului a atins doar scaunele șefilor de birou

1013

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat, miercuri că a redus 420 de posturi de conducere, atât la nivelul aparatului propriu, cât și la instituțiile subordonate, cea mai mare parte a acestora fiind în cadrul direcțiilor generale de finanțe publice din țară.
Astfel, ANAF a eliminat 27 de posturi de conducere din aparatul propriu, 314 de la Direcțiile Generale de Finanțe Publice (DGFP) județene și 79 de la Autoritatea Națională a Vămilor.
DGFP Constanța a desființat șapte posturi pentru a se conforma prevederilor guvernului Boc privind măsurile de reducere a cheltuielilor la instituțiile publice.
S-au desființat patru birouri și posturi de conducere la nivelul instituției centrale județene. Biroul Procedură, insolvență și lichidări; biroul Gestiune cazier fiscal; biroul Îndrumare metodologie proceduri fiscale și biroul Asistență contribuabili mijlocii au devenit compartimente, iar coordonatorii nu mai au indemnizație de conducere.
De asemenea, au mai fost desființate serviciul Tehnologia informației și biroul Asistență contribuabili persoane fizice și juridice din cadrul Administrației Finanțelor Publice (AFP) din municipiul Medgidia. La AFP Mangalia a fost desființat serviciul Tehnologia informației, care a devenit ulterior compartiment.
La nivelul vămii din Constanța, nu a fost redus nici un post de conducere.
Premierul Boc anunțase în ianuarie că intenționează să diminueze numărul de angajați din sectorul public cu 20%.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7445 secunde