Revoltat pe cozile de la Fisc

1546
1
Revoltat pe cozile de la Fisc - revoltatemilmihailescu-1395247219.jpg

Articole de la același autor

Un cititor al ziarului "Cuget Liber" ne-a transmis următorul mesaj: "E revoltător ce se întâmplă la ANAF Constanța în noul sediu din Tomis III. S-au comasat trei sau patru sedii, s-a redus programul de lucru între 8,30 - 13 și se stă la coadă două - trei zile pentru a plăti sau pentru relații. Domnii ziariști să se deplaseze să vadă cozile de la 6 dimineața și puhoiul de contribuabili înghesuiți și umiliți, pe scările unei instituții plătite din banii lor. Nu există ghișeu de informații, lumea umblă amețită între etaje, stai la trei cozi să plătești o taxă. Cine și de ce își bate joc de noi?"
Răspunzând acuzațiilor cititorului nostru, Emil Mihăilescu șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța a declarat următoarele: "În sediul din Tomis III au fost mutate trei instituții, asigurându-se un spațiu mai generos pentru funcționari și public. Pentru îndrumarea contribuabililor au fost amplasate panouri de orientare. În sprijinul lor, a fost organizat un punct de lucru al Trezoreriei, cu patru ghișee. Astfel că oamenii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze în alte zone ale orașului, pentru efectuarea plăților. Zilnic, la sediul din Tomis III se lucrează cu 600 - 900 de contribuabili și de aceea sunt și cozi. Programul cu publicul este între 8,30 și 13 întrucât funcționarilor trebuie să le rămână și timp pentru procesarea documentelor. Conducerea AJFPC cunoaște clipă de clipă ce se întâmplă acolo întrucât întreaga activitate este monitorizată cu ajutorul camerelor de luat vederi."


Comentează știrea

acelasi platitor
20 martie 2014
nesatisfacator

Multumesc pentru raspuns, dar este nesatisfacator. Mai bine ne deplasam in oras decat sa fim umiliti la cozi. Mergeti printre cei de la coada si vedeti daca sunt multumiti cu panourile de orientare si camere de luat vederi. Cand te imping de la spate 100 de oameni nu mai ai si timp de panouri de orientare. Spatiul este insuficient, nu se vede pe camere? Ce fac cei care au serviciu pana la oa 16-17 si vor totusi sa-si rezolve problemele cu ANAF.? De ce in vechile sedii exista un ghiseu pana la ora 16,30?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.269 secunde