Concurs Românii sunt invitați să investească la Soci

598

Articole de la același autor

Rusia are nevoie grabnică de investiții în orașul-port Soci. După cum se știe, acesta este gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă din anul 2014. Timpul o presează și, tocmai de aceea, apelează la mediul de afaceri românesc. Știe că sunt firme puternice și oameni cu bani în țara noastră.
Pe data de 17 iunie 2010, Bucureștiul va găzdui "Fo-rumul internațional de investiții Soci – 2010\", organizat de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Centrul de Afaceri CSI. Organizatorii au anunțat că vor participa peste 2.000 de reprezentanți ai mediului de afaceri. În cadrul reuniunii vor fi prezentate oportunitățile de investiții din toate regiunile Federației Ruse, nu doar cele de la Soci. La seminariile, conferințele și mesele rotunde din cadrul forumului vor participa reprezentanții Guvernului Federației Ruse, experți și cei mai de succes oameni de afaceri din Rusia și din alte țări.
Forumul își propune să contribuie la dezvoltarea raporturilor interregionale, pentru realizarea proiectului de dezvoltare a orașului Soci.
În ultima perioadă, a crescut considerabil cererea de construcții în zonă, dotarea și modernizarea întregii infrastructuri reprezentând o prioritate pentru autoritățile locale. Pentru constructorii și producătorii de materiale de construcții din țara noastră, este un bun prilej să-și relanseze afacerile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4962 secunde