Ruxandra Serescu, directorul general CCINA a primit vizita E.S. Evangelia Grammatika, Ambasadorul Republicii Elene la București

198
Ruxandra Serescu, directorul general CCINA a primit vizita  E.S. Evangelia Grammatika, Ambasadorul Republicii Elene la București - ccina-vizita-es-republica-elena-1708365309.jpg
La sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a avut loc luni, 19 februarie, vizita oficială a delegației condusă de E.S. Evangellia Grammatika, ambasadoarea Republicii Elene la București.


Ruxandra Serescu, director general CCINA, a avut prilejul să discute cu ambasadoarea Republicii Elene în România, numită recent în post (decembrie 2023).


Întrevederea a avut loc după ce delegația elenă s-a întâlnit cu conducerea C.N. Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, în cadrul unei vizite făcute în Portul Constanța, prilej de discuții legate de oportunități de colaborare și rolul Portului în noul context regional.


De menționat este că vizita în Constanța a constituit prima deplasare oficială, în afara Bucureștiului, realizată de Ambasadorul Republicii Elene în România, după preluarea postului, se arată într-un comunicat al CCINA.


E.S. Evangelia Grammatika a fost însoțită de Theodoros Skandalidis, consulul onorific al Republicii Elene la Constanța, și Pantelis Giannoulis, consilier și șeful Biroului pentru Afaceri Economice și Comerciale.


La întâlnire, din partea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a participat și doamna Fotini Teodorescu, vicepreședinte a CCINA, Secţiunea Agricultură - Industrie Alimentară.


În cadrul dialogului, părțile participante s-au asigurat reciproc de intențiile de continuare a promovării relațiilor greco-române în toate domeniile de interes comun, în vederea dezvoltării și aprofundării cooperării între cele două țări, unite prin legături istorice trainice și neîntrerupte, de prietenie și colaborare.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3031 secunde