S-au aprobat condițiile de acordare a sprijinului pentru promovarea fructelor și legumelor proaspete

1101

Articole de la același autor

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, a aprobat condițiile specifice de acordare a sprijinului de la bugetul național pentru promovarea fructelor și legumelor proaspete pe piața internă și în țări terțe, în contextul crizei fără precedent care a lovit sectorul, din cauza epidemiei provocate de bacteria Escherichia coli, anunță ministerul.
"Comisia Europeană și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale oferă organizațiilor profesionale și interprofesionale reprezentative din sectorul fructelor și legumelor proaspete posibilitatea de a beneficia de cofinanțare din partea Uniunii și de la bugetul de stat în cadrul Regulamentului (CE) nr. 3/2008 privind acțiunile de informare și promovare pentru produsele agricole pe piața internă și în țările terțe, prin prezentarea de programe în afara ritmului anual de adoptare a programelor și în afara calendarului uzual", se arată într-un comunicat al MADR.
Ghidul privind accesarea sprijinului acordat programelor de informare și promovare a fructelor și legumelor proaspete pe piața internă și în țări terțe se publică pe pagina de internet a ministerului, la secțiunea "promovare produse agricole".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6749 secunde