Șanse pentru o carieră în industria marină de petrol și gaze

962
Șanse pentru o carieră în industria marină de petrol și gaze - d3496a9e48aaebe0f8605499ec15b46a.jpg
În urmă cu trei ani, compania "Grup Servicii Petroliere" a lansat programul CADET, adresat studenților următoarelor facultăți: inginerie mecanică, industrială și maritimă, construcții civile și construcții hidrotehnice, hidraulică, utilaj petrolier, forajul sondelor, geodezie, electronică, automatică, științe economice, limbi străine (turcă, rusă, germană), studenților de la Academia Navală Mircea cel Bătrân și celor de la Universitatea Maritimă Constanța. 
Acesta are în vedere formarea noilor generații de specialiști pentru industria marină de petrol și gaze. Tinerii selectați sunt susținuți pe parcursul unei perioade de unu sau doi ani în dezvoltarea carierei, în funcție de specializare, în cadrul unui program menit să completeze cunoștințele academice acumulate cu experiența practică.
Pentru ediția 2010-2011 a programului, candidații își pot depune CV-urile și scrisorile de intenție on-line, la adresa [email protected].
Reprezentanții GSP vor participa la întâlniri cu studenții din centrele universitare Constanța și Ploiești, astfel:
// pe 18 noiembrie, la ora 14, programul CADET este prezentat studenților de la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești;
// pe 19 noiembrie, la ora 13, GSP Training Center va găzdui întâlnirea cu studenții facultăților constănțene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 Noiembrie 2010
Stire din Economie : Spovedania unui director
Pagina a fost generata in 2.0821 secunde