Săptămâna de afaceri

333

Articole recomandate

r În perioada 16 – 18 septembrie, AJA Registrars și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța organizează cursul "Formarea auditorilor interni pentru sisteme de management al calității ISO 9001:2000".
Cursul se desfășoară în sala de conferințe a CCINA Constanța și își propune, pe lângă formarea de auditori interni, să ofere recomandări de bună practică pentru desfășurarea acestui proces. Lectorul cursului este Letiția Tănase, auditor șef la Lloyd’s Register

r Tot în perioada 16 – 18 septembrie se desfășoară și Târgul Litoral 2009, la hotelul Mamaia din stațiunea Mamaia. Agenții economici din turism și servicii sunt invitați la discuții, cu Lucia Morariu, secretarul de stat pentru turism, și cu reprezentanții Ministerului pentru IMM-uri, Comerț, Turism și Profesii Liberale (MIMMCTPL).
De asemenea, astăzi se prezintă și axa 5.3 a Programului Operațional Regional (POS) – "Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică". Axa 5 are un buget de 150 milioane euro, în perioada 2008 – 2013.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2141 secunde