Schema de ajutor pentru producătorii de lapte și carne din zonele defavorizare se încheie vineri

173

Articole de la același autor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că a doua perioadă de depunere a cererilor de plată aferente anului 2012, în cadrul schemei de ajutor specific acordat producătorilor de lapte și de carne de vită din zonele defavorizate, finanțată din Fondul European de Garantare Agricolă, se încheie pe 9 noiembrie.

De acest sprijin comunitar pot beneficia crescători de vaci de lapte și/sau de bivolițe de lapte și/sau de taurine din rase de carne și/sau metișii acestora - persoane fizice, persoane juridice și/sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau familiale.

Solicitanții trebuie sa depună o cerere pe beneficiar pentru toate exploatațiile deținute (cu cod de la ANSVSA), la centrul județean APIA pe a cărui raza teritorială se află exploatația cu cel mai mare număr de animale.

Condiții de acordare generale:

- exploatațiile sunt localizate în zonele defavorizate din România;

- bovinele din exploatațiile pentru care beneficiarul solicită ajutor specific sunt identificate și înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor - RNE;

- dețin registrul individual al exploatației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3916 secunde