Se dă liber la exportul de bovine vii!

73
Se dă liber la exportul de bovine vii! - exportbovine-1389957972.jpg

Articole de la același autor

Statele membre au aprobat, prin vot majoritar, proiectul de decizie al Comisiei Europene, conform căruia România va putea să participe la comerțul intracomunitar cu bovinele vii, din exploatațiile de pe întreg teritoriul României, a anunțat astăzi Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).


"Din acest an, grație măsurilor aplicate de către ANSVSA, prin decizie a Comisiei Europene, România face parte din grupul restrâns de state membre indemne de această boală gravă, beneficiind astfel de condiții mai relaxate la certificarea stării de sănătate. 


Documentul a fost votat în data de 14 ianuarie 2014, în cadrul ședinței Comitetului Permanent pentru Lanțul Alimentar și Sănătatea Animalelor (din cadrul DG SANCO – Comisia Europeană), secțiunea sănătatea și bunăstarea animalelor, control și condiții de import. Consecutiv votului, proiectul deciziei va urma pașii procedurali, urmând ca, după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, să intre în vigoare", au precizat reprezentanții ANSVSA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Economie : Dolarul american se apreciază
Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Economie : Euro sare iar de 4,53 lei
Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Economie : Bani mai mulți pentru "Prima Casă"
Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.2675 secunde