Se schimbă carnetele de marinar, bretele și certificatele de capacitate

691
1
Se schimbă carnetele de marinar, bretele și certificatele de capacitate - seschimbacarneteledemarinar-1519739205.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Transporturilor a pus în dezbatere publică proiectul de ordin privind aprobarea formei și conținutului carnetelor de marinar, brevetelor, certificatelor de capacitate și atestatelor pentru personalul navigant maritim și maritim portuar, precum și a formei și conținutului documentelor de atestare pentru personalul navigant pe căile navigabile interioare.


Clc. Mihai Andrei, directorul general al Autorității Navale Române, a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", că navigatorii vor putea intra în posesia noile documente fie la cerere, fie pe măsură ce expiră cele vechi. Se estimează că înlocuirea vechilor documente va dura circa patru ani.


Forma și conținutul noilor carnete de marinar, brevete, certificate de capacitate și atestate corespund amendamentelor la Convenția internațională privind standardele de pregătire a navigatorilor, brevetare, atestare și efectuare a serviciului de cart (Codul STCW), 


Comentează știrea

vali
28 februarie 2018
Niste boi

Am schimbat deja de 3 ori carnetul si brevetul, astia mai au nevoie de ceva bani, de le schimba din nou.... La olandezi , in 15 ani , au schimbat doar o data , decat carnetul de marirar, pe care l-au facut mai mic, doar atat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.522 secunde