Seminar pe teme fiscale

2004
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează prin Fundația "Școala română de afaceri a camerelor de comerț și industrie - filiala Constanța" un seminar privind închiderea exercițiului financiar pe 2011 și lucrările premergătoare, dar și referitor la diverse aspecte contabile și fiscale și la legislația din domeniu.

"Seminarul își propune să vină în sprijinul profesioniștilor din domeniul financiar-contabil (directori economici, directori financiari, contabili șefi), precum și reprezentanților din cadrul departamentului financiar și contabilitate, realizând o selecție a principalelor prevederi cuprinse în reglementările contabile și alte acte normative, cu implicații asupra informațiilor cuprinse în situațiile financiare. În același timp, el reprezintă o sursă de informare completă și la zi, supunând atenției modificările legislative aplicabile în anul 2011, cât și pe cele valabile de la 1 ianuarie 2012", au explicat reprezentanții CCINA Constanța.

Seminarul, care se desfășoară pe 7 decembrie, între orele 14.30 - 19.00, va fi susținut de Elena Antonaru, expert, membru al Camerei Auditorilor Financiari, al Camerei Consultanților Fiscali și CECCAR. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3402 secunde