Seminar privind închiderea exercițiului financiar pe 2011

426
Fundația Școala Română de Afa-ceri a Camerelor de Comerț și Industrie - filiala Constanța organizează pe 7 decembrie, la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, un seminar privind închiderea exercițiului financiar pe 2011 și lucrările premergătoare. De asemenea, pe agenda zilei se află și diseminarea de informații utile referitoare la legislație la zi, dar și aspecte contabile și fiscale.

Seminarul, care începe la ora 14.30, își propune, potrivit organizatorilor, să vină în sprijinul profesioniștilor din domeniul financiar - contabil (directori economici, directori financiari, contabili șefi), precum și în sprijinul reprezentanților din cadrul departamentului financiar și conta-bilitate.

În cadrul acestui seminar se va realiza o selecție a principalelor prevederi cuprinse în reglementările con-tabile și alte acte normative, cu implicații asupra informațiilor cuprinse în situațiile financiare. În același timp, întâlnirea reprezintă o sursă de informare completă și la zi. Se supun atenției celor prezenți modificările legislative aplicabile în anul 2011, cât și cele valabile de la 1 ianuarie 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 05 Decembrie 2011
Stire din Economie : Românii sunt buni doar de plată
Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Economie : Facebook face angajări
Luni, 05 Decembrie 2011
Stire din Economie : Germania - "vecina" Mării Negre
Luni, 05 Decembrie 2011
Stire din Economie : Alarmă pe Dunăre
Pagina a fost generata in 1.5854 secunde