Sevda, locul în care găsești cadoul perfect

761
Sevda, locul în care găsești cadoul perfect - sevdaloculincaregasesticadoulper-1397579976.jpg

Articole recomandate

În viața fiecărui om există momente speciale, momente care nu trebuie să treacă oricum. Sevda este unul dintre locurile în care găsești oricând un cadou potrivit, indiferent că este vorba despre sărbătorirea zilei de naștere, a numelui, a unei căsătorii sau despre orice altă ocazie specială. 


Mai mult, domnii care intenționează să își ceară iubita în căsătorie găsesc tot la Sevda, la prețuri irezistibile, inele din aur de 18K, cu diamante, sau din aur de 14K, cu pietre semiprețioase, ori din argint. Nu lipsesc nici cadourile pentru cei mici: cercei din aur și argint pentru fetițe, seturi cu Hello Kitty, Mickey Mouse, Angry Birds, dar și brățări din aur pentru fete și băieți. 


De asemenea, dacă ești invitat de prieteni la o vizită sau o mică petrecere de casă nouă, ori vrei să faci un cadou familiei, nașilor, poți alege dintr-o gamă largă de decorațiuni interioare și obiecte de decor: icoane din argint și ar-gintate, rame, albume, ceasuri, obiecte de decor din material polirășinos, dar și dintr-o varietate de obiecte din cristal: pa-hare, vaze, sfeșnice, seturi, boluri. 
"În întâmpinarea clien-ților noștri, ne-am pregătit cu o mulțime de reduceri astfel încât oricine să-și permită să achiziționeze un produs marca Sevda", spun reprezentanții Sevda.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5907 secunde