Sindicatele pichetează sediile PDL, UDMR și UNPR

318
Cele cinci confederații sindicale reprezentative - BNS, CNS "Cartel Alfa", CNSLR - Frăția, CSDR și CSN "Meridian" - au anunțat că vor continua acțiunile de pichetare a sediilor partidelor din arcul guvernamental.
Astăzi, în orașele reședință de județ din toată țara vor fi organizate pichete în fața sediilor PDL, UDMR și UNPR. La acțiune vor participa lucrători din toate ramurile economice, atât din sectorul bugetar cât și din companiile cu capital de stat sau privat.
La Constanța, reprezentanții BNS, "Cartel Alfa", CNSLR – Frăția și CSDR vor picheta sediul PDL, din zona gării, în intervalul orar 13 - 14.
Protestele fac parte din calendarul de acțiuni stabilit de cele cinci confederații și se desfășoară în paralel cu negocierile purtate cu reprezentanții guvernului, dar și cu cei ai partidelor parlamentare.
La finalul săptămânii viitoare reprezentanții confederației vor analiza rezultatele acțiunilor și negocierilor și vor lua o decizie cu privire la continuarea protestelor cu un miting de amploare în București la sfârșitul lunii octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 Octombrie 2010
Stire din Economie : Greva l-a întors de la graniță
Vineri, 15 Octombrie 2010
Stire din Economie : "Hoții! Hoții! Vrem banii noștri!"
Pagina a fost generata in 2.0811 secunde