"Solid House" a primit Trofeul de Excelență în topul firmelor din Constanța

3420
Sute de oameni de afaceri din Constanța au participat, joi seara, la cel mai important eveniment de business al anului. Este vorba despre lansarea Topului societăților comerciale din județul Constanța, pe anul 2018, clasament realizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Devenit o tradiție, în cadrul evenimentului au fost premiate cele mai importante firme. Clasificarea s-a realizat pe domenii, subdomenii de activitate și pe clase de mărime: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari.

Așa cum era de așteptat, "Solid House", una dintre cele mai cunoscute firme pe piața construcțiilor din România, a obținut și anul acesta locul I la categoria pe care a reprezentat-o, respectiv, intreprinderi mijlocii. În semn de recunoaștere, reprezentantul firmei "Solid House" a primit diploma care certifică seriozitatea și profesionalismul angajaților care lucrează în cadrul acestei firme. Mai mult, directorul de vânzări Emel Veli a primit în semn de recunoaștere a profesionalismului și Trofeul de Excelență pentru clasarea pe primul loc în Topul Județean al Societăților Edițiile 2014 - 2018.

"Mulțumim Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură pentru recunoașterea profesională pe care ne-o oferă, an de an, în cadrul evenimentului Topul Județean al Societăților din Constanța. Suntem onorați că și anul acesta ne-am clasat pe locul 1 la categoria din care facem parte, fapt ce întărește angajamentul nostru de a fi cei mai buni și de a ne dezvolta în permanență", a declarat directorul de vânzări al "Solid House", Emel Veli. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4679 secunde