Spinoasa chestiune a experților în egalitatea de șanse

158
2
Spinoasa chestiune a experților în egalitatea de șanse - spinoasachestiune-1518186567.jpg
Premierul Viorica Dăncilă și purtătorul său de cuvânt nu au căzut de acord în chestiunea experților în egalitate de șanse. Primul ministru afirmă că se va introduce obligația persoanelor juridice din sistemul public, dar și din sectorul privat, care au peste 50 de salariați, de a avea în structura de personal un astfel de expert. Dar purtătorul de cuvânt o contrazice, susținând că măsura este opțională.
Cine are dreptate? Probabil că nu vom afla niciodată, întrucât căile guvernării social-democrate sunt extrem de încurcate.


Fie că va fi facultativă, fie că va fi obligatorie angajarea unui expert în egalitate de șanse aduce cu sine discriminarea de gen. 


Dacă experții aleși vor fi bărbați, femeile expert se vor simți marginalizate. Și invers. 


Cum se poate ieși din această încurcătură? Singura soluție este angajarea unui cuplu de experți - bărbat și femeie - de către fiecare agent economic.


Comentează știrea

Constantean
10 februarie 2018
wooww

Capuse,cand deja exista prevederi legale pentru discriminare,sanse,etc Constitutia,Codul munci doar chef de munca sa fie la ITM si alte institutii abilitate sa aplice legea fara sa ia spaga sau trafic de influenta.

Liviu Burebista
12 februarie 2018
Se ascute lupta de gen.........

"Daca expertii alesi vor fi barbati, femeile expert se vor simtii marginalizate. Si invers." "Singura solutie este angajarea unui cuplu de experti-barbat si femeie- de catre fiecare agent economic". Fantastic, pana unde poate merge idiotenia si corectitudinea politica! Ce ne facem daca "expertul" nu se simte nici barbat si nici femeie? Din cate stiu eu , prin alte tari "avansate" au fost recunoscute cel putin doua zeci de genuri . Asta inseamna ca firmele vor fi obligate, sa angajeze cel putin 20 de "experti" in egalitate de sanse. Sau inventat o sumedenie de genuri, tocmai pentru a semana discordie si conflicte intre oameni. Acesta este de fapt scopul globalizarii si al neo-marxismului,sa tulbure mintile oamenilor , sa ne dezbine si atunci vom fi mai usor de exploatat.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Februarie 2018
Stire din Economie : Subvenții în avans pentru agricultură
Joi, 01 Februarie 2018
Stire din Politică-Administrație : Guvernul Dăncilă refuză paza SPP
Pagina a fost generata in 0.8454 secunde