Studiu / Ce vor antreprenorii de la statul român

56
Studiu / Ce vor antreprenorii de la statul român - antreprenori-1377612859.jpg

Articole de la același autor

Potrivit studiului EY G20 Entrepreneurship Barometer 2013 (Barometrul antreprenoriatului în țările G20), dat astăzi publicității, antreprenorii români consideră că sunt necesare simplificarea procedurilor și reglementărilor fiscale, profesionalizarea urgentă a funcționarilor publici, reducerea drastică a birocrației și asigurarea predictibilității mediului fiscal. 

La capitolul educație, antreprenorii consideră că formarea antreprenorială trebuie începută cât mai devreme, din școala generală chiar, și trebuie predată de antreprenori.

"Antreprenorii apreciază că imaginea antreprenorului în societatea și cultura românească trebuie echilibrată prin comunicarea în media a succeselor și poveștilor oamenilor de afaceri români. Se generează, astfel, o schimbare de mentalitate nu numai publicului larg sau funcționarilor cu care antreprenorii iau contact la nivelul instituțiilor, ci mai ales celor care realizează politicile și măsurile publice cu privire la mediul antreprenorial și care trebuie să valorifice aportul valoros pe care antreprenorii au demonstrat ca îl au pentru economiile din întreaga lume", a declarat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2854 secunde