Subscrierea acțiunilor "Transelectrica" începe pe 14 martie

341
Prin Decizia nr. 240/13.03.2012, Comisia Națională a Valorilor Mobiliare a aprobat prospectul final al ofertei publice secundare de vânzare a unor acțiuni deținute, în numele statului român, de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, prin Oficiul Participațiilor Statului și Privatizării în Industrie, la "Transelectrica" SA.

Obiectul ofertei îl reprezintă 10.995.472 acțiuni (15% din total), cu valoarea nominală de 10 lei/acțiune. Subscrierea se face la orice preț situat între 14,9 și 19,2 lei /acțiune inclusiv capetele de interval. Prețul de ofertă se va determina conform prevederilor prospectului de ofertă. Perioada de derulare este 14 - 27.03.2012.

Oferta se derulează printr-un sindicat de intermediere format din Banca Comercială Română SA, în calitate de manager al sindicatului, SSIF Intercapital Invest SA și SSIF SWISS Capital SA, în calitate de membri. Subscrierea se face conform informațiilor publicate pe site-ul BVB. Oferta se derulează prin sistemul electronic al BVB și se va desfășura cu respectarea tuturor condițiilor din prospectul de ofertă. Oferta nu poate fi închisă anticipat, conform prevederilor prospectului de ofertă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Martie 2012
Stire din Economie : Cursurile BNR de astăzi
Pagina a fost generata in 1.4454 secunde