Țara lui Andrei / Ce experiență au trăit premianții "T-Crafters" din județul Constanța

104
Țara lui Andrei / Ce experiență au trăit premianții

Articole de la același autor

În perioada 18 - 24 august, membrii echipei "T-Crafters" Colegiul Național de Arte "Regina Maria", câștigători ai locului II în competiția de proiecte Școala lui Andrei ediția 2013, au trăit experiența vieții lor.

Desfășurată la Bran, județul Brașov, ediția din acest an a Taberei i-a invitat pe elevi la joacă pentru a-și depăși limitele. Le-au fost puse la dispoziție ateliere nonformale pentru stimularea creativității și a imaginației, noțiuni de antreprenoriat și idei sustenabile pentru dezvoltarea comunităților din care fac parte. Timp de șase zile, micii antreprenori au dat dovadă de implicare și imaginație, materializate într-un parc de distracții pe tema Insula Misterioasă, inspirată din romanul cu același nume semnat Jules Vernes.

Elevii au învățat să negocieze, să facă investițiile potrivite, să administreze un buget, să promoveze parcul pentru a atrage cât mai mulți vizitatori și au plecat din Tabără cu o viziune mai clară și cu noțiuni mai detaliate legate de antreprenoriat, ce vor fi folosite pentru implementarea proiectului lor de schimbare în bine a comunității, au explicat organizatorii.

Tabăra din Țara lui Andrei a fost pentru micii antreprenori din Constanța un bun prilej de a se cunoaște și de a-și valorifica talentele. Aceștia au realizat interviuri și reportaje pentru Ziarul Taberei, au redefinit și au pus în scenă, au cuprins ritmurile muzicale în coregrafii și au învățat că materialele reciclabile se pot transforma în costume de gladiator sau prințesă.

"Tabăra din Țara lui Andrei este un proiect de suflet, pe de o parte pentru că întâlnim energia și imaginația copiilor, pe de altă parte pentru că suntem martorii unor schimbări de atitudine și mentalitate. Inovația, curajul și implicarea stau la baza schimbării, iar Tabăra din Țara lui Andrei, își propune să-i inspire pe participanți pentru a se transforma într-o resursă valoroasă pentru comunitatea lor", a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate Petrom.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3519 secunde