Târgul Cadourilor de Paște vă așteaptă la EuroLitoral, în Mamaia

438
De miercuri până duminică, constănțenii sunt așteptați la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo Europa) din stațiunea Mamaia, acolo unde se desfășoară "Târgul Cadourilor de Paște", organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA).

Acest târg va reuni producători, importatori și comercianți din domenii ca tricotaje, confecții copii și adulți, încălțăminte, marochinărie și bijuterii. Dar cum Paștele este aproape, la târg se vor mai putea găsi ouă vopsite, articole tradiționale realizate de meșteri populari, artizanat, obiecte de decor, dulciuri, ornamente din plante uscate și flori naturale, lumânări, podoabe hand-made și altele.

Potrivit reprezentanților CCINA, expozanților li se vor alătura elevii unor licee și școli din Constanța, care vor încondeia ouă și vor expune icoane pictate pe lemn și piatră.

Cele 40 de firme care participă la târg, din Constanța, București, Arad, Buzău, Brașov, Prahova, Suceava și Iași, expun pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați.

"Sperăm ca Târgul Cadourilor de Paște, în organizarea CCINA, să devină un eveniment - spectacol, dorindu-se a se dezvolta un nou concept, altul decât cel cunoscut deja de publicul constănțean", au precizat reprezentanții Camerei de Comerț.

Târgul poate fi vizitat, în perioada 4 - 7 aprilie, între orele 10.00 - 19.00, iar în ultima zi, pe 8 aprilie, între orele 10.00 - 16.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6318 secunde