La prima înstrăinare

Taxa auto pentru mașinile înmatriculate în țară înainte de 2007, plătită de vânzător

461
Astăzi se va afla, în sfârșit, care este forma finală a taxei auto, despre care s-a tot vorbit, mai ales în ultimele zile, și pentru care au existat numeroase variante.
Ieri, ministrul Mediului și Pădurilor, László Borbély, a precizat că taxa de primă înmatriculare în noua formă propusă de Guvern va fi plătită la momentul vânzării, de proprietarii mașinilor înmatriculate înainte de 1 ianuarie 2007, sau după această dată, în cazul în care pentru mașină nu s-a plătit taxa în vechea ei formă.
Mai rămâne însă, cel puțin la această oră, un mare semn de întrebare referitor la categoriile de proprietari care datorează această taxă. În urmă cu două zile, a apărut informația că pentru toate mașinile înmatriculate înainte de 1 ianuarie 2007, indiferent de țara de proveniență, ar urma să se achite, în cazul în care acestea sunt vândute, o taxă. Declarațiile oficialilor de ieri au lăsat însă să se înțeleagă că doar cele aduse din străinătate vor fi vizate de această taxare la prima vânzare. Rămâne așadar de văzut, după ședința de Guvern de astăzi, care este forma finală ce se va pune în aplicare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4147 secunde