TENSIUNE URIAȘĂ ÎN PORTUL CONSTANȚA / Desfășurare impresionantă de forțe la acțiunea de protest

990
TENSIUNE URIAȘĂ ÎN PORTUL CONSTANȚA / Desfășurare impresionantă de forțe la acțiunea de protest - protest1330621101-1334643704.jpg
Zeci de polițiști și jandarmi se află astăzi în portul Constanța în fața clădirii Administrației Portuare, întrucât greviștii au intrat în cea de-a 54-a zi de manifestații. Peste câteva sute de persoane s-au strâns în fața APC strigând diverse lozinci și, ca niciodată, în jurul clădirii administrative s-a format un condorn de forțe de ordine.

Polițiștii și-au motivat prezența la fața locului prin faptul că astăzi este așteptată la sediul APC o delegație din partea Ministerului Transporturilor. Reprezentanții ministerului de resort ar trebui să ajungă la Constanța în jurul orei 10:00.

Cu ajutorul polițiștilor, trei directori de departamente din cadrul APC au reușit să rupă barajul greviștilor și să intre în sediu.

Sindicaliștii nu se dau deloc bătuți și declară că nici astăzi nu le vor permite directorului general Aurelian Andrei Popa și adjunctului său Gheorghiade să intre în clădire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6779 secunde