Termen limită pentru ajutoare de stat în Zootehnie

114
Termen limită pentru ajutoare de stat în Zootehnie - termenlimitazootehniesursacswrgr-1601280098.jpg
29 septembrie este ultima zi de depunere a cererilor la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) pentru crescătorii de animale care au nevoie de ajutorul de stat de 100 de euro/Unitate Vită Mare (UVM), potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).


„MADR invită fermierii care îndeplinesc criteriile de eligibilitate să depună cererile de solicitare ale ajutoarelor de stat la centrele județene APIA, până la data de 29 septembrie inclusiv”, a transmis ministerul de resort.


Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19 (sprijinul pentru efective de peste 90 de capete, în limita a 100.000 de euro/fermă); MADR a recomandat anterior fermierilor să trimită cererile online, prin fax, poştă sau în format electronic prin e-mail, pentru a evita aglomerația de la sediile APIA. 


ATENȚIE! În cazul fermelor de bovine, a nu se confunda ajutoarele de stat cu sprijinul acordat tot prin APIA pentru compensarea pierderilor cauzate de pandemie, subvenții forfetare în limita a 7.000 de euro pe exploatație și la care termenul de depunere este 23 octombrie 2020 pentru crescătorii de vaci cu efective între 5 și 90 UVM.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0969 secunde