Timișoara, orașul cu două dintre cele mai bizare ATM-uri din lume

400
Un bancomat amplasat astfel încât să fie folosit de un jucător de baschet și unul potrivit pentru actorul Verbe Troyer, vedeta filmului "Austin Powers", supranumit Mini-Me, se află în Timișoara și sunt considerate printre cele mai bizare ATM-uri din lume în ediția electronică a Daily Mail, citată de Mediafax.

Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiți să stea în genunchi pentru a retrage bani. Celălalt, situat la câteva străzi distanță, este amplasat la o înălțime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin apropiere nici nu îl observă.
Acesta din urmă ar fi trebuit să aibă scări și o platformă pentru a putea fi accesibil, dar probabil că banca a uitat să ceară permisiunea de a le amplasa. Amplasarea bizară a acestor ATM-uri a nemulțumit grupurile de consumatori din România, care au acuzat băncile de servicii necorespunzătoare. "Cu un număr estimat de 2,2 milioane de ATM-uri în lume, puține sunt amplasate în locuri mai ciudate ca acestea", conchide cotidianul britanic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6218 secunde