Tinerii antreprenori constănțeni, premiați la Balul oamenilor de afaceri

2927
3
Domni în costume impecabile, doamne și domnișoare etalându-și rochiile superbe, bijuterii strălucind în luminile candelabrelor, mese încărcate cu delicatese, vinurile parfumate, clinchet de pahare, viori suspinând dulce, valsuri, tangouri, valuri de muzică, trilurile de privighetoare ale sopranei, chipuri tinere radiind veselie, distracție generală…


Tinerii antreprenori constănțeni, premiați la Balul oamenilor de afaceri - tineriiantreprenori2-1497790201.jpg


Aceasta a fost atmosfera la cea de-a treia ediție a Balului oamenilor de afaceri din Constanța, care a avut loc vineri, 16 iunie 2017, la restaurantul "Del Mar", din Mamaia. Evenimentul monden, organizat de Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură Constanța, a atras un număr mare de tineri antreprenori. 


Tinerii antreprenori constănțeni, premiați la Balul oamenilor de afaceri - tineriiantreprenori3-1497790209.jpg


În cuvântul de deschidere, Mihai Daraban, președintele al CCINA Constanța și al Camerei de Comerț și Industrie a României, s-a adresat participanților cu următoarele cuvinte: "Dacă prima ediție a Balului oamenilor de afaceri din Constanța a fost organizată cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la redeschiderea Camerei de Comerț Constanța și a 135 de ani de la înființarea primei camere de comerț în Dobrogea, a doua ediție a fost dedicată doamnelor antreprenor, iar cea de-a treia e dedicată tinerilor antreprenori. La nivel național, un număr de 450.000 de firme au acționari sub 40 de ani. În Dobrogea, ponderea lor este de circa 37%. Suntem codași, având în vedere faptul că județele Cluj și Brașov au peste 40%. După 27 de ani, suntem într-o perioadă de transfer de la prima generație de oameni de afaceri la cea de-a doua. Este un lucru bun. Îi rog pe tinerii antreprenori să revitalizeze anumite sectoare din viața noastră economico - socială, pentru că suntem în continuare pe ultimul loc din Uniunea Europeană la inovare - cercetare, pe penultimul loc la productivitatea muncii și pe ultimul loc la digitalizarea administrativă, care înseamnă birocrație cu toate consecințele sale. Sper ca generațiile tinere de oameni de afaceri să țină cont de toate aceste aspecte și să muncească în sensul de a ne îmbunătăți poziția în clasament la aceste trei principale obiective, care au un impact categoric asupra economiei naționale."


Tinerii antreprenori constănțeni, premiați la Balul oamenilor de afaceri - tineriiantreprenori4-1497790217.jpg


Evenimentul a fost nu doar un prilej de distracție, dar și o bună ocazie de a răsplăti strădaniile unora dintre tinerii oameni de afaceri. Mihai Daraban și Dănuț Jugănaru - directorul general al CCINA au înmânat mai multe diplome și premii. Diploma de excelență pentru cifra de afaceri obținută în anul 2015 a fost acodată lui Andrei Muntmark, reprezentantul companiei Monsson Trading SRL, și lui Cosmin Ionuț Sava, reprezentantul companiei Total Grain SRL. Suszana Sen Ogrinji, reprezentanta companiei Suzi SRL, Matei Alin Datcu, reprezentantul companiei Pescăria lui Matei SRL, și Andreea Ionela Mitroi, reprezentanta companiei Andra Internațional SRL, au primit Diploma de excelență pentru profitul brut obținut în anul 2015.


Tinerii antreprenori constănțeni, premiați la Balul oamenilor de afaceri - tineriiantreprenori9-1497790250.jpg


La propunerea JCI Junior Chamber Internațional, Simonei Chimișliu, care reprezintă Cămara cu Merinde și Asociația Zâmbete pentru Toți, i-a fost acordat premiul special pen-tru responsabilitatea socială - umanitară.


Tinerii antreprenori constănțeni, premiați la Balul oamenilor de afaceri - tineriiantreprenori6-1497790225.jpg


Câțiva producători de vinuri din județul Constanța au profitat de ocazie pentru a-și prezenta vinurile. Dintre aceștia, l-am remarcat pe Gheorghe Albu, fost director al Direcției Agricole Județene Constanța, fost secretar de stat și ministru al agriculturii, în prezent fermier și vicepreședinte al Ligii Producătorilor Agricoli din România - LAPAR. Albu nu s-a limitat la a-și lăuda vinurile produse de el, la Crama Viișoara, dar a dăruit fiecărui participant la bal câte o sticlă de vin, spre… documentare. Fără îndoială, mulți dintre cei ce i-au gustat minunatul vin îi vor deveni clienți fideli.


Tinerii antreprenori constănțeni, premiați la Balul oamenilor de afaceri - tineriiantreprenori8-1497790241.jpg


Ținând cont de faptul că județul Constanța are multe astfel de "comori", care sunt prea puțin cunoscute pe piață, Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură Constanța ar trebui să organizeze un bal al producătorilor de vinuri, în cadrul căruia să aibă loc și un concurs. Ar fi un excelent prilej pentru prezentarea și promovarea celor mai bune vinuri locale. Ce spuneți domnilor Daraban și Jugănaru?


Tinerii antreprenori constănțeni, premiați la Balul oamenilor de afaceri - tineriiantreprenori7-1497790233.jpg


Voi încheia relatarea, informându-vă că la reușita serii au contribuit minunata Orchestră de cameră a Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", condusă de dirijorul Radu Ciorei, și celebra soprană Daniela Vlădescu, managerul teatrului.


Comentează știrea

Diferenta imensa dintre salariile din privat si cele ale bugetarilor este anormala, chiar ilegala ar trebui sa fie
19 iunie 2017
D.nu Daraban- vrem un raspuns

Publicati salariile angajatilor acestor patroni, caci asa vedem daca s-au imbogatit furand pensiile angajatilor, platindu-le salariu min pe economie, facand evaziune sau nu. Salariile bugetarilor sunt publicate pe toate site.urile, rugam toti patronii sa publice in presa salariile angajatilor. In acest fel se va vedea DISCRIMINAREA care exista intre angajatii de la stat si din particular: desigur pt aceeasi functie si aceleasi studii. Ce face Camera de Comert cu aceste probleme grave care exista?

Bahus
19 iunie 2017
la bal

Exact cei place lui Daraban bautura cat de multa ca sa fie balul frumos

mihalache
19 iunie 2017
bulangiu

bai tita bulangiule , iar ai fost singur la balul ala sa te faci praf ? pe mine de ce nu mai luat sa ma bag in seama , sa beau si sa crap in mine moca ? te duci numai tu bulake sa pleci cu ceva la pachet si pe 3 carari . apropos compunerea e infantila ca deobicei.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2252 secunde