Tinerii constănţeni, invitaţi să descopere Europa călătorind cu trenul

1374
Tinerii constănţeni, invitaţi să descopere Europa călătorind cu trenul - 1-1679317956.jpg

Articole de la același autor

Tinerii constănţeni născuţi în intervalul 1 iulie 2004 (inclusiv) şi 30 iunie 2005 (inclusiv) au ocazia de a se înscrie în programul DiscoverEU şi să descopere Europa călătorind cu trenul.

Pentru a putea fi eligibili în acest program, în afară de criteriul vârstei, tinerii trebuie să mai îndeplinească o serie de condiţii, precum: să completeze corect formularul de înscriere online, indicând numărul cărţii de identitate, al paşaportului sau al permisului legal de şedere; să fie cetăţean sau rezident legal într-unul din statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv ţările şi teritoriile de peste mări (TTPM) sau într-una din ţările terţe asociate la programul Erasmus+: Islanda, Liechtenstein, Macedonia de Nord, Norvegia, Serbia şi Turcia.

Toate informaţiile le găsiţi pe site-ul youth.europa.eu/discovereu_ro, iar înscrierile se pot face până în data de 29 martie.

XXX

Trecerea la ora de vară nu afectează circulaţia trenurilor de călători de pe raza de competenţă a Regionalei CF Infrastructură Constanţa, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii instituţiei.

„Începând de duminică, 26 martie 2023, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, astfel, ora 03.00 devenind ora 04.00. Ora de vară este valabilă până în ziua de 29 octombrie 2023, la ora 04.00.

În noaptea de 25/26 martie 2023, la nivel naţional, trenurile de călători şi marfă vor fi îndrumate din staţiile de formare, până la ora 03.00, care devine 04.00. Trenurile care au plecări programate între orele 03.01 şi 04.00 vor intra în circulaţie cu întârziere faţă de ora din livretul de mers”, se arată în comunicatul de presă al Regionalei CF Infrastructură Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6263 secunde