În perioada 22-26 septembrie

TINIMTEX își redeschide porțile pentru constănțeni

866
TINIMTEX își redeschide porțile pentru constănțeni - 45f72af433670b5fc4001d14fc3e63b6.jpg
Cel mai mare târg de îmbră-căminte - încălțăminte din România se întoarce, începând de astăzi și până duminică, la Constanța, aducând cu el cele mai noi colecții de haine pentru sezonul toamnă-iarnă.
Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX 2010, organizat de CCINA și Federația Patronatelor din Industria Ușoară (FEPAIUS), se va desfășura în stațiunea Mamaia, pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați.
350 de producători și importatori din întreaga țară își vor expune colecții de toamnă-iarnă în cinci locații. Constănțenii care doresc să-și înnoiască garderoba pentru anotimpul rece vor fi așteptați la Pavilionul Expozițional (confecții textile adulți și copii, țesături, lenjerii, accesorii), în cortul de lângă pavilion (confecții piele - blană, confecții textile adulți) și în incinta hotelurilor Perla (confecții adulți, încălțăminte, marochinărie), Doina (încălțăminte, marochinărie) și Victoria (încălțăminte, marochi-nărie). Programul de vizitare va fi între orele 10 și 19, de miercuri până sâmbătă, în timp ce duminică târgul va fi deschis până la ora 16.
Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), a declarat că, în "ciuda vicisitudinilor economice", TINIMTEX rămâne cea mai mare expoziție de profil din întreaga țară, surclasând chiar și Capitala.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Septembrie 2010
Stire din Economie : Afaceri cu pistolul la tâmplă
Pagina a fost generata in 1.4166 secunde