Transgaz anunță investiții totale de 1,62 miliarde de euro

139
2
Transgaz anunță investiții totale de 1,62 miliarde de euro - transgazinvestitiitotale-1517926512.jpg

Articole de la același autor

Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA are în plan investiții totale de 1,62 miliarde de euro, în perioada 2017 - 2026, a anunțat directorul general al companiei, Ion Sterian, într-o conferință găzduită de Bursa de Valori București (BVB). Evenimentul a fost prilejuit de sărbătorirea unui deceniu de la listarea Transgaz pe piața principală a BVB.
"Transgaz este angrenată acest moment în șapte mari proiecte de gazoducte și alte două proiecte strategice care vor transforma compania într-o multinațională la nivel european. Avem proiecte de investiții de peste 1,6 miliarde de euro care, odată finalizate, vor face din Transgaz una dintre primele patru companii din Europa în domeniul energetic," a declarat Sterian.
În opinia președintelui Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), proiectele Transgaz pot face
din România un pol de stabilitate energetică în regiune. "Proiectul BRUA și interconectarea cu Republica Moldova pot fi garanția că România reprezintă un pol de stabilitate energetică și un un furnizor de dezvoltare economică și socială. Îmi doresc ca gazele din Marea Neagră să fie folosite cu prioritate în România, să reprezinte o oportunitate pentru dezvoltare și să aducă valoare adăugată în ceea ce înseamnă consumul de gaze în zona industrială," a spus președintele ANRE, Dumitru Chiriță.


Comentează știrea

MorrisLet
26 decembrie 2022
MorrisLet

chloroquine where to get

Morrisweinc
28 decembrie 2022
Morrisweinc

chloroquine tablets price https://www.hydroxychloroquinex.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.871 secunde