Transportatorii vor organiza acțiuni de protest pe 17 și 18 martie 2010

301
Transportatorii vor organiza acțiuni de protest pe 17 și 18 martie 2010 - 8d77b1f6da2b60be6667b86db895d3a9.jpg
Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a anunțat că va organiza acțiuni de protest în 17 și 18 martie.
COTAR cere primului ministru să aprobe în regim de urgență emiterea unei hotărâri de guvern care să preia prevederile legii privind sancțiunea persoanelor care execută transporturi fără documente legale sau fără valabilitate și să extindă această prevedere asupra tuturor formelor de transporturi - de marfă, de călători, de taxi, școli de șoferi, service auto.
De asemenea, confederația solicită prelungirea tuturor tipurilor de autorizații (contracte de concesiune, contracte de delegare de gestiune, licențe și alte tipuri de autorizații).
"În prezent sunt peste cinci legi care coordonează o activitate sau alta de transport, și toate proaste. Cerem o lege nediscriminatorie, cu norme clare și imparțiale, care să elimine concurența neloială și să acorde șanse egale și tratament egal pentru toți operatorii de transport autorizați indiferent de cifra de afaceri", se mai arată în comunicatul de presă COTAR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4899 secunde