Concurs Trei firme constănțene au prejudiciat statul cu aproape 4,45 milioane lei

391

Articole de la același autor

În urma verificărilor efectuate de comisarii Gărzii Financiare Constanța, s-a constatat că societatea "Super Style SRL", cu sediul social în localitatea Cuza Vodă, a vândut deșeuri metalice în valoare de 2,48 milioane lei, către o altă firmă din Constanța. Având în vedere că societatea nu funcționează la sediul social declarat, s-a prezumat că prejudiciul produs bugetului de stat este de 397.608 lei.
De asemenea, "SC Total Securiti Guard SRL Constanța" a comercializat diverse produse, în valoare de 3,14 milioane lei către două societăți. Pentru că nu s-a putut verifica evidența financiar-contabilă, s-a estimat că prejudiciul produs bugetului de stat este de 923.945 lei.
Totodată, a fost depistată și confiscată cantitatea de 20.000 kg de carne de pui congelată, pe care societatea o importa din Olanda.
"SC Agro Trans Industrial SRL Siliștea" a prestat servicii și a livrat diverse produse către o altă societate în valoare totală de 10,63 milioane lei. Prejudiciul produs bugetului de stat este în suma totală de 3.125.848 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5863 secunde