Turismul de week-end, încurajat și de CFR

330
Turismul de week-end, încurajat  și de CFR - sncfr-1345068268.jpg

Că zeci de mii de români care vor să vadă marea (în special veniți dintre București) practică frecvent turismul de week-end, nu mai este de mult o noutate. CFR-ul pare să se fi aliat acestui concept, chiar dacă sezonul estival este de acum pe sfârșite. Compania a anunțat că, începând de luni, 20 august, lansează o nouă ofertă de călătorie cu trenul, destinată celor care aleg acest mijloc de transport la final de săptămână.

Biletul de week-end conferă flexibilitatea alegerii numărului de week-end-uri, iar pasagerii beneficiază în baza lui de reduceri de până la 35%, în funcție de numărul sfârșiturilor de săptămână alese dintr-o lună (2, 3 sau 4), astfel: 35% pentru patru week-end-uri, 25% pentru trei week-end-uri, 15% pentru două week-end-uri.
Biletul de week-end este o legitimație de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la același rang de tren - Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă ori cușetă) și aceeași rută, pe distanțe de până la 1.000 kilometri.
De exemplu, pentru trei week-end-uri pe ruta București - Constanța la tren InterRegio, biletul de week-end costa 247,05 lei, cu aproximativ 80 lei mai puțin decât pentru 6 călătorii (corespunzătoare celor 3 week-end-uri) care ar costa 329,4 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3611 secunde