Ultima etapă din Rabla 2012 ne găsește tot cu doi colectori

498
1
Ultima etapă din Rabla 2012 ne găsește tot cu doi colectori - 4837658mediafaxfotobogdanstamati-1347656174.jpg
Luna aceasta colectorii din întreaga țară vor intra în posesia ultimelor 15.000 de vouchere promise de Ministerul Mediului, prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

La Constanța și de această dată tot doar doi colectori intră în joc, unul din Constanța și unul din Năvodari. Colectorul din Mangalia nu a primit nici de această dată acceptul AFM. Comisia de soluționare a contestațiilor a menținut soluția comisiei de validare cu privire la faptul că solicitantul nu este eligibil potrivit art.12 alin (5) din Ghidul de finanțare aprobat prin Ordinul 981/2012 (în acest aliniat sunt enumerate toate motivele care atrag respingerea dosarului de validare: nerespectarea în cadrul sesiunilor precedente ale programului a prevederilor ghidului și/sau încălcarea clauzelor stipulate prin actele juridice încheiate cu Autoritatea; documentele care sunt ilizibile sau care conțin ștersături ori modificări, precum și cele incomplete sau care conțin date și informații neconforme cu realitatea; lipsa unui document, prezentarea acestuia sub o altă formă decât cea solicitată sau neprezentarea la termenul stabilit ori ieșirea sa din perioada de valabilitate, precum și constatarea de neconcordanțe în cuprinsul documentelor prezentate; neîndeplinirea unui criteriu de eligibilitate, precum și constatarea existenței unei situații care poate afecta desfășurarea activităților colectorului în cadrul programului; netransmiterea în termen de cinci zile lucrătoare a clarificărilor și/sau informațiilor solicitate de către comisia de validare).
Pe de altă parte, colectorul din Ovidiu s-a lăsat păgubaș încă de la primul "nu" primit de la comisia de validare, așadar nici nu a mai depus contestație.


Comentează știrea

Andrei
18 martie 2014
Cunostinte/constiinte

Acest colector nu a considerat ca miza este suficient de importanta, daca a renuntat la posibilitatea de a incerca de a fi validat. In cele din urma, cred ca e cea mai buna dovada ca o cunoastere a realitatii este cea mai buna solutie pe care o poti avea, pentru orice context problematic. http://www.romaniatv.net/consultarea-publica-privind-derularea-programului-rabla-2014-s-a-finalizat_132420.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.137 secunde