Un cadou de Paște, de la Confintex

936
Un cadou de Paște, de la Confintex - af0134891b33cb201f50bf9aedfafc07.jpg
Zeci de constănțenii au ajuns la Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte Confintex - Cadouri de Paște, deschis ieri, la Pavilionul Expozițional Mamaia. Fie că au profitat de acest prilej doar pentru a face o plimbare, fie că au plecat de acasă cu un scop clar, acela de a a-și face sau a face un cadou, constănțenii au avut ce vedea și… cumpăra.
Din cele aproximativ 120 de firme din toată țara care participă la târg, 75% sunt producători, potrivit președintelui executiv al Federației Patronale a Textilelor, Confecțiilor și Pielăriei - FEPAIUS, Aureliențiu Popescu. Așadar, prețurile practicate de aceștia nu au un adaos comercial atât de mare precum cel întâlnit în magazinele din oraș. În plus, o parte a acestora au venit și cu oferte destul de tentante. Unul dintre expozanți vrea să convingă constănțenii propunându-le reduceri considerabile dacă achiziționează mai multe produse. Astfel, cine cumpără o bluză, de exemplu, dă 20 de lei, însă dacă vrea și un al doilea produs trebuie să scoată din buzunar, pentru ambele, 30 lei.
Participanții la târg ne propun și eșarfe, la 10 lei, dar și tricouri simple, din bumbac 100%, cu 5 lei sau 15 lei, pentru cei mai pretențioși.
La Confintex puteți găsi, de asemenea, tot la capitolul cele mai mici prețuri, pantofi din piele naturală chiar și cu 70 de lei. Expozantul vrea să scape de toate produsele, așa că a preferat să meargă pe un preț mai mult decât acceptabil, pentru a fi sigur că și numărul cumpărătorilor va fi mai mare.
Oarecum la polul opus în ceea ce privește prețul se situează producătorii și importatorii de articole din blană și piele. Dacă o căciulă din blană, fie pentru domnișoare ori doamne mai tinere, fie pentru cele ceva mai mature costă între 250 - 320 lei, când vine vorba de haine, prețul acestora poate sări bine de 1.500 lei. Unul dintre participanții la târg a venit cu noua colecție 2011 de haine din piele și/sau blană, modele unicat, deosebite, care însă costă, multe dintre ele, peste 2.000 lei.
De la Confintex nu lipsesc nici icoanele, că tot vine Paștele. Acestea, deja sfințite, costă 10 lei, sau 20 lei.
De altfel, cu puțin ajutor de la divinitate puteți câștiga diverse produse puse la bătaie de expozanți, dacă introduceți în urna de la intrare fluturașii care anunțau târgul, ce au fost distribuiți prin oraș. Potrivit lui Aureliențiu Popescu, tragerea la sorți a câștigătorilor are loc sâmbătă. Aceștia vor fi ulterior anunțați și li se vor da toate detaliile necesare referitoare la modul în care își pot ridica premiile.
Târgul Confintex - Cadouri de Paște poate fi vizitat până pe 9 aprilie, între orele 10.00 - 20.00, iar duminică, 10 aprilie, între orele 10.00 - 16.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Economie : Unde mergem de Paște?
Pagina a fost generata in 3.6729 secunde