Un investitor de 24 de ani a câștigat competiția Invest Quest

112
Un investitor de 24 de ani a câștigat competiția Invest Quest - uninvestitorde24deani-1497345255.jpg

Articole de la același autor

Vlad Adrian Istrate, un tânăr de 24 de ani din București, a ocupat primul loc în competiția de tranzacționare virtuală Invest Quest, organizată de Bursa de Valori București (BVB) împreună cu Rotary International District 2241 România și Moldova. El a câștigat premiul de 5.000 de lei, oferit de Clubul Rotary. Competiția Invest Quest face parte dintr-un proiect mai amplu dezvoltat de cele două instituții pentru dezvoltarea educației în domenii precum economia, investițiile financiare și antreprenoriatul prin programe destinate, în special, tinerilor.
Vlad Adrian Istrate a înregistrat un randament de 27% în competiție. El este investitor activ pe piața românească de capital de un an.


Competiția de tranzacționare virtuală Invest Quest s-a derulat între 5 aprilie și 31 mai. Fiecare participant a primit un cont de tranzacționare virtual cu 20.000 de lei virtuali, bani pentru a tranzacționa cele mai lichide acțiuni listate la BVB, care sunt incluse în indicele BET-XT. Complementar tranzacționării, concurenții au trebuit să participle la minimum două din cele cinci seminarii educaționale care au fost organizate în cadrul proiectului Invest Quest. La cele cinci seminarii educaționale au participat peste 200 de persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1149 secunde